Thursday, 12 September 2013

Kereta Sewa Sabak Bernam,Sungai Besar,Teluk Intan


Alhamdulillah,oleh kerana terdapat banyak permintaan dari pelanggan di sekitar pantai barat Selangor,bermula tarikh 12 September 2013,Altimat Car Rental Services dengan jayanya telah memulakan operasi perkhidmatan kereta sewa di cawangan baru sekitar Sabak Bernam,Sungai Besar & Politeknik Sultan Idris Shah.
 
Cawangan ini akan diberi nama "Kereta Sewa Sabak Bernam" kerana lokasinya yang berhampiran dengan Sabak Bernam,walau bagaimanapun skop sasaran pelanggan untuk cawangan ini adalah lebih meluas iaitu memberikan perkhidmatan kereta sewa di sekitar Politeknik Sultan Idris Shah,Sabak Bernam,Sungai Besar,Sekinchan malah mungkin ke Teluk Intan.
 
Diharap dengan penubuhan Cawangan Kereta Sewa Sabak Bernam ini,dapat memudahkan & membantu penduduk di sekitar kawasan  Politeknik Sultan Idris Shah,Sabak Bernam,Sungai Besar,Sekinchan & Teluk Intan untuk mendapatkan perkhidmatan kereta sewa yang terbaik.
 
Semua kereta sewa yang ditempat di Cawangan Kereta Sewa Sabak Bernam ini adalah kereta baru,bersih & dijamin keadaannya dalam keadaan terbaik (diselenggara & diservis mengikut jadual).
 
Cawangan Kereta Sewa Sabak Bernam ini akan dikendalikan operasinya oleh;

1) Muhd Azri  (Manager)                       : 017-3352615 (Azri).
2) Engku Nur Syahirah (Asst Manager) : 019-2387542 (Syera).
 
Sebarang bantuan atau keperluan perkhidmatan kereta sewa,harap dapat hubungi pihak kami,Insyaallah,setiap pertanyaan anda akan dilayan dengan baik & mesra.
 
Altimat Car Rental Services.
 "Let we help you"

No comments:

Post a Comment